czwartek, 21 lutego 2013

Specjalność kuchni węgierskiej – zupa gulaszowa

 
Doskonała propozycja na chłodne wieczory
Zupa gulaszowa - sycąca, smaczna, pikantna i rozgrzewająca – jednym słowem idealna propozycja na długie i chłodne wieczory. Podana w rondelku na podgrzewaczu ze świeczką z pewnością urozmaici nie jeden miło zapowiadający się wieczór.


Głęboki, intensywny smak...
Jest to wyborna potrawa o intensywnym i głębokim smaku, która z powodzeniem może stanowić nawet danie główne. Ponadto jesteśmy przekonani, że zupa ta posiada specyficzne właściwości wpływające na poprawę naszego samopoczucia i polepszenie ogólnej odporności. Dlatego zachęcamy do zgłębienia receptury przyrządzenia prawdziwej zupy gulaszowej, dzięki czemu poznacie jeszcze wiele innych specjalności kryjących się w tradycyjnej kuchni naszych dawnych południowych sąsiadów. Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz