poniedziałek, 22 lipca 2013

Zupa rybna z warzywnym julienne i natką świeżej pietruszki

Wszyscy doskonale wiemy jak pachnie, wygląda i smakuje tradycyjna polska zupa jarzynowa. Znamy także wyjątkowe walory zdrowotne i kulinarne idealnych na każdą okazję zup rybnych. A gdyby tak połączyć te dwie potrawy (wybierając z nich co najlepsze) w jedno pyszne danie? Wystarczy jedynie odpowiednio zestawić kilka składników by wspomniane zupy nabrały nowego, smaczniejszego wymiaru.

W Master Fusion Group polecamy Klientom wyborną zupę rybną z warzywnym julienne i natką pietruszki. Nasza zupa powstaje z połączenia esencjonalnego wywaru na bazie czterech gatunków świeżych ryb oraz aromatycznych i drogocennych naszemu zdrowiu warzyw dzięki czemu jest prawdziwą ucztą dla podniebienia. Natomiast julienne – charakterystyczny, wywodzący się z Francji sposób krojenia warzyw w cienkie ok. 5cm słupki sprawia, że potrawa ta dodatkowo cieszy nasze oczy swoim wyglądem.


Proponowana przez nas zupa doskonale nadaje się na wyjątkową okazję np. uroczysty rodzinny obiad, ale też świetnie sprawdza się jako pierwsze danie naszych codziennych posiłków…zwłaszcza, gdy lubimy ryby!




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz